Ajungem oare la lumina?????????

      Nu imi place deloc sa scriu despre politica, pentru ca de mai multi ani traiesc intr-o continua dezamagire fata de ea, doar ca deja sunt exasperata de atita show ieftin si de atitea declaratii de averi de milioane.Pe cuvint de cinste, parca politicienii ar fi cei mai muncitori de la noi din tara, declara case, masini, salarii de 14000 lei, pensii de 9000 lei, dar noi? noi cine suntem,  oare nu tot lucram in sudoarea fruntii pentru 2000 lei? asti-s bani? si la noi acesta se considera salariu mare, prin sate si prin centre raionale salariile is mai mici!!!!! incontro mergem? iar ei umbla dupa ei cu garzi de corp, reinnoiesc masinile, reinnoiesc uniformele, dar fapte - ZERO!!!!!
Sunt atitia copii care nu au vazut in viata lor banane si nu cunosc gustul bomboanelor, nemaivorbind de cascavaluri sau mezeluri, IOC!!!!!
De ce oare atita discriminare? Ma doare sufletul pentru oamenii saraci, pentru parintii mei care muncesc din greu pentru citeva hirtii cu 2 zerouri, mi-e mila de copiii care indura saracie si foamete, nevinovati fiind. Ce sa faci in tara asta in care esti doar ca bataie de joc, preturile cresc ca aluatul dospit. Ne-am dorit cu totii integrarea europeana, iata, inceputul deamu este promitator. Traim intr-o tara saraca, corupta, unde lipseste cu desavirsire stabilitatea, unde nu se prevede nici o schimbare spre bine, mergem in directia opusa binelui, o tara slab dezvoltata, mi-e si groaza sa ma gindesc ce va fi mai departe. Aici infloreste nu bunastarea si economia, ci coruptia si hotia, oamenii pleaca la munca la negru peste hotarele tarii, scolile ramin pustiite de profesori, spitalele duc lipsa de personal medical. Ce zice conducerea? ne imbarbateaza cu promisiuni false, cuvinte goale, ne imbata cu apa rece. Dar ce viitor au copiii nostri?
Cel mai corect mod e sa traiesti in plina indiferenta. O metoda buna, probabil, doar ca suntem oameni de omenie si nu ne permitem sa fim neghiobi. Ne pasa si suferim, ne pasa si ne ingrijoreaza viitorul, ne pasa si ne doare. Ne dorim schimbari nu doar pe hirtii.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

"Teleneşti, ĩţi ducem faima!" a ajuns ĩn Irlanda. Avem o ediţie femininã. Astãzi ne mândrim cu Ana Chihai!!!

Interpreta Aurica Cordineanu își deschide sufletul în cadrul proiectului "Telenești, îți ducem faima!"

Cele mai importante întâlniri ale vieții